Chicken Run: Dawn of the Nugget 2023

  • 7.0 651 stemmen
  • 101 min
  • Familie Animatie Avontuur Komedie
Trailer afspelen

Ginger is ontsnapt aan de boerderij van Mrs. Tweedy en heeft eindelijk haar droom gevonden: een vredig eiland voor de hele kudde kippen, ver van de gevaren van de mensenwereld. Wanneer zij en Rocky een klein meisje genaamd Molly uitbroeden, lijkt Gingers gelukkig einde compleet. Maar op het vasteland wordt de hele kippensoort geconfronteerd met een nieuwe, vreselijke bedreiging. Om dit tegen te gaan zetten Ginger en de andere kippen hun eigen zwaarbevochten vrijheid op het spel. Deze keer moeten ze niet ontsnappen, maar juist inbreken.


Stream Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023) online in België

Wil je Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023) kijken? Is de film Chicken Run: Dawn of the Nugget met Thandiwe Newton te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Chicken Run: Dawn of the Nugget kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023) streamen op Netflix.

Stream Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023) gratis
Download ondertiteling voor deze film Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023)
Chicken.Run.Dawn.of.the.Nugget.2023.720p.WEB.h264-EDITH Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 8 december 2023
  • Speelduur 101 minuten
  • Genres Familie, Animatie, Avontuur & Komedie
  • Productiebedrijven Aardman
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Rescue, Chicken, Sequel, Stop motion, Animal, Reboot, Claymation, Plasticine & Arrogant.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023) met Thandiwe Newton is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023) onbeperkt gratis kijken.

Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Chicken Run: Dawn of the Nugget (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.