Superman 1978

Je zult geloven dat een man kan vliegen.

  • 7.1 3633 stemmen
  • 143 min
  • Sciencefiction Actie Avontuur
Trailer afspelen

Omdat Jor-El de raad van Krypton niet kon overtuigen dat hun planeet zal verwoest worden, stuurt hij zijn zoon Kal-El naar de planeet aarde, zodat hij hun ras kan redden. Daar wordt Kal-El opgevoed door de familie Kent, ze noemen hem Clark Kent. Op aarde blijkt hij over superkrachten te beschikken, met die krachten wilt hij het slechte in de wereld bestrijden. Als hij volwassen is gaat hij in Metropolis bij de Daily Planet werken als reporter. Daar leert hij zijn eerste liefde kennen, Lois Lane.


Stream Superman (1978) online in België

Wil je Superman (1978) kijken? Is de film Superman met Christopher Reeve te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Superman kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Superman te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Superman (1978) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film Superman (1978)
Superman.1978.BluRay.720p.DTS.x264-CHD Downloaden
superman Downloaden
Superman. 1978 Downloaden
SupermanCollectionNed Downloaden
superman_3 Downloaden
Bluray Extended Cut Downloaden
Superman.1978.1080p.BluRay.1600MB.DD2.0.x264-GalaxyRG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 14 december 1978
  • Speelduur 143 minuten
  • Genres Sciencefiction, Actie & Avontuur
  • Productie budget $55,000,000
  • Opbrengst $300,500,000
  • Productiebedrijven Dovemead Films, Alexander and Ilya Salkind Productions & International Film Production
  • Productielanden Switzerland, United Kingdom & United States of America
  • Trefwoorden Galaxy, Journalist, Saving the world, Secret identity, Crime fighter, Superhero, Nuclear missile, Based on comic, Destruction of planet, Criminal, Sabotage, Super power, North pole, Midwest, Newspaper office, Superhuman strength, Aftercreditsstinger, Save the day, Evil genius & Rural life.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Superman (1978) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Superman (1978) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV.

De film Superman (1978) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Superman (1978) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Superman (1978) huren op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Superman (1978) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Superman (1978) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Superman (1978) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Superman (1978) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Superman (1978) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Superman (1978) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Superman (1978) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Superman (1978) met Christopher Reeve kopen of huren op Apple TV in België.