JFK Revisited: Through the Looking Glass 2021

22 november 1963. De wereld verdient het om de waarheid te kennen.

  • 7.0 59 stemmen
  • 115 min
  • Documentaire Misdaad Drama
Trailer afspelen

Dertig jaar na zijn film JFK neemt filmmaker Oliver Stone de kijker mee op een reis door recent vrijgegeven bewijsmateriaal over de moord op president Kennedy. Het meest ingrijpende Amerikaanse moordmysterie van de twintigste eeuw. Samen met de met een Oscar bekroonde vertellers Whoopi Goldberg en Donald Sutherland, evenals een vooraanstaand team van forensische, medische en ballistische experts, historici en getuigen, presenteert Stone overtuigend bewijs dat in de Kennedy-zaak 'samenzweringstheorie' nu 'samenzweringsfeit' is. ”


Stream JFK Revisited: Through the Looking Glass (2021) online in België

Wil je JFK Revisited: Through the Looking Glass (2021) kijken? Is de film JFK Revisited: Through the Looking Glass met Whoopi Goldberg te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je JFK Revisited: Through the Looking Glass kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 12 november 2021
  • Speelduur 115 minuten
  • Genres Documentaire, Misdaad & Drama
  • Productiebedrijven Ingenious Media, Ixtlan Productions, Pantagruel Productions. & Altitude Film Entertainment
  • Productielanden United Kingdom & United States of America
  • Trefwoorden John f. kennedy, Conspiracy theory, John f. kennedy assassination & Political documentary.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film JFK Revisited: Through the Looking Glass (2021) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film JFK Revisited: Through the Looking Glass (2021) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film JFK Revisited: Through the Looking Glass (2021) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film JFK Revisited: Through the Looking Glass (2021) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je JFK Revisited: Through the Looking Glass (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film JFK Revisited: Through the Looking Glass (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film JFK Revisited: Through the Looking Glass (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

JFK Revisited: Through the Looking Glass (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

JFK Revisited: Through the Looking Glass (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

JFK Revisited: Through the Looking Glass (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

JFK Revisited: Through the Looking Glass (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. JFK Revisited: Through the Looking Glass (2021) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.