The Girl with All the Gifts 2016

  • 6.5 1897 stemmen
  • 111 min
  • Actie Horror Sciencefiction
Trailer afspelen

In een streng bewaakt complex wordt een groep kinderen onderzocht om een vaccin te vinden tegen een virus dat de hele wereld bedreigt. Het is de laatste hoop. Melanie van 10 jaar gaat elke dag naar school. Net als ieder meisje heeft ze een lievelingsvak en -leraar. Alleen wordt ze naar school gebracht in een dwangbuis en als ze haar op komen halen is het altijd met getrokken wapens. Melanie en haar klasgenoten zijn hybriden van de 2e generatie - deels 'Hongerig', deels menselijk. Maar in tegenstelling tot de 1e generatie 'Hongerigen' blinkt Melanie uit op school. Ze is pienter, zeer intelligent en houdt van haar favoriete lerares mevrouw Justineau. Als de basis overlopen wordt door 'Hongerigen' ontsnapt Melanie met mevrouw Justineau, sergeant Parks en Dr. Caldwell, die Melanie nodig heeft om een synthetisch vaccin te maken. Maar is Melanie de sleutel voor een vaccin tegen het virus dat de mens dreigt te vernietigen?


Stream The Girl with All the Gifts (2016) online in België

Wil je The Girl with All the Gifts (2016) kijken? Is de film The Girl with All the Gifts met Sennia Nanua te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Girl with All the Gifts kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Girl with All the Gifts te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Girl with All the Gifts (2016) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop The Girl with All the Gifts (2016)
Huur The Girl with All the Gifts (2016)
Download ondertiteling voor deze film The Girl with All the Gifts (2016)
The.Girl.With.All.The.Gifts.2016.720p.HDRip.X264.AC3-EVO Downloaden
The.Girl.with.All.the.Gifts.2016.720p.BluRay.x264-DRONES Downloaden
The.Girl.With.All.The.Gifts.2016.HDRip.XVID.AC3.HQ.Hive-CM8 Downloaden
The.Girl.with.All.the.Gifts.2016.BDRip.x264-DRONES Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 23 september 2016
  • Speelduur 111 minuten
  • Genres Actie, Horror & Sciencefiction
  • Productie budget $5,005,600
  • Productiebedrijven Altitude Film Entertainment, Poison Chef, Altitude Film Sales & BFI
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden London, england, Based on novel or book, Bunker, Post-apocalyptic future, Infection, Zombie, Little girl, Scientist, Gas mask, Eaten alive, Fungus, White savior & Whitewashing.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Girl with All the Gifts (2016) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. The Girl with All the Gifts (2016) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

De film The Girl with All the Gifts (2016) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Girl with All the Gifts (2016) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Girl with All the Gifts (2016) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Girl with All the Gifts (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Girl with All the Gifts (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Girl with All the Gifts (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Girl with All the Gifts (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Girl with All the Gifts (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Girl with All the Gifts (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Girl with All the Gifts (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Girl with All the Gifts (2016) met Sennia Nanua kopen of huren op Apple TV in België.