Infinitum: Subject Unknown 2021

  • 5.4 46 stemmen
  • 86 min
  • Sciencefiction Thriller Mysterie
Trailer afspelen

Jane wordt wakker op een vreemde zolder. Ze is vastgebonden aan een stoel en heeft geen idee waar ze is of wie ze is. Terwijl de paniek toeslaat, ziet ze een hevig fel licht voor haar ogen flitsen en wordt ze opnieuw wakker; dezelfde situatie als voorheen, een exacte herhaling. Stemmen klinken uit een andere tijd en plaats en geven Jane aanwijzingen over wat er met haar zou kunnen gebeuren. Ze ontsnapt en begint aan een reis door een lege parallelle wereld die haar leidt naar een laboratorium voor kwantumwetenschappelijk onderzoek op een godvergeten plaats. Daar ontdekt ze tapes van Dr Charles Marland-White en Professor Aaron Ostergaard en hun experiment met menselijke proefpersonen.


Stream Infinitum: Subject Unknown (2021) online in België

Wil je Infinitum: Subject Unknown (2021) kijken? Is de film Infinitum: Subject Unknown met Tori Butler-Hart te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Infinitum: Subject Unknown kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film Infinitum: Subject Unknown (2021)
Infinitum.Subject.Unknown.2021.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-EVO Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 3 maart 2021
  • Speelduur 86 minuten
  • Genres Sciencefiction, Thriller & Mysterie
  • Productiebedrijven Fizz and Ginger Films & High Octane Pictures
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden London, england, Experiment, Escape, Alone, Quantum mechanics, Confusion, Futuristic, Memory loss, Time loop, Fear, Tied up, Attic, Research facility, Hopelessness, Groundhog day, Stuck, Scientific experiment, Repeating day, Endless loop, Possibilities, Experimental research & Science experiment.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Infinitum: Subject Unknown (2021) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Infinitum: Subject Unknown (2021) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Infinitum: Subject Unknown (2021) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Infinitum: Subject Unknown (2021) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Infinitum: Subject Unknown (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Infinitum: Subject Unknown (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Infinitum: Subject Unknown (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Infinitum: Subject Unknown (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Infinitum: Subject Unknown (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Infinitum: Subject Unknown (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Infinitum: Subject Unknown (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Infinitum: Subject Unknown (2021) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.