Things Heard & Seen 2021

Mistrust your senses.

  • 5.7 901 stemmen
  • 119 min
  • Horror
Trailer afspelen

Catherine, George en hun dochter Franny verruilen Manhattan in het jaar 1980 voor een dorpje in de Hudson Valley. Terwijl ze aan haar nieuwe leven went vermoedt Catherine, een kunstenaar, dat haar huwelijk niet helemaal is zoals het lijkt. Ook de geschiedenis van hun nieuwe woning verbergt een sinister geheim, dat met het bovennatuurlijke te maken heeft.


Stream Things Heard & Seen (2021) online in België

Wil je Things Heard & Seen (2021) kijken? Is de film Things Heard & Seen met Amanda Seyfried te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Things Heard & Seen kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Things Heard & Seen (2021) streamen op Netflix.

Stream Things Heard & Seen (2021) gratis
Download ondertiteling voor deze film Things Heard & Seen (2021)
Things.Heard.and.Seen.2021.1080p.NF.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.x264-CMRG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 29 april 2021
  • Speelduur 119 minuten
  • Genres Horror
  • Productiebedrijven Likely Story
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Based on novel or book, Haunted house, Fraud, Ghost, Troubled marriage, Dark secret, 1980s & Toxic masculinity.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Things Heard & Seen (2021) met Amanda Seyfried is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Things Heard & Seen (2021) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Things Heard & Seen (2021) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Things Heard & Seen (2021) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Things Heard & Seen (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Things Heard & Seen (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Things Heard & Seen (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Things Heard & Seen (2021) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Things Heard & Seen (2021) onbeperkt gratis kijken.

Things Heard & Seen (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Things Heard & Seen (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Things Heard & Seen (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Things Heard & Seen (2021) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.