Reservoir Dogs 1992

Elke hond heeft zijn dag.

 • 8.1 13680 stemmen
 • 99 min
 • Misdaad Thriller
Trailer afspelen

Cabot is de ongeschreven meester in het organiseren van overvallen op juweliers. Zijn zoon 'Nice Guy' Eddie brengt een bende criminelen bij elkaar om een belangrijke diamantair te beroven. De zes weten niets van elkaar af en kennen slechts elkaars codenamen.


Stream Reservoir Dogs (1992) online in België

Wil je Reservoir Dogs (1992) kijken? Is de film Reservoir Dogs met Harvey Keitel te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Reservoir Dogs kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Reservoir Dogs (1992) streamen op MGM Amazon Channel. Het is mogelijk om de film Reservoir Dogs te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Reservoir Dogs (1992) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV om online te kijken.

Stream Reservoir Dogs (1992) gratis
Koop Reservoir Dogs (1992)
Huur Reservoir Dogs (1992)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 2 september 1992
 • Speelduur 99 minuten
 • Genres Misdaad & Thriller
 • Productie budget $1,200,000
 • Opbrengst $2,859,750
 • Productiebedrijven Live Entertainment & Dog Eat Dog Productions
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Escape, Jewelry, Psychopath, Traitor, Heist, Thief, Betrayal, Plan gone wrong, Gang, Nonlinear timeline, Warehouse, Told in flashback, Heist gone wrong, Botched robbery, Foreshadowing, Rendezvous, Iconic, Set in one room, Uneasy alliance, Rag tag group & Based on short film.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Reservoir Dogs (1992) met Harvey Keitel is te streamen op MGM Amazon Channel. Reservoir Dogs (1992) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Reservoir Dogs (1992) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV.

Momenteel kun je Reservoir Dogs (1992) streamen op MGM Amazon Channel in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Reservoir Dogs (1992) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Reservoir Dogs (1992) huren op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Reservoir Dogs (1992) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Reservoir Dogs (1992) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Reservoir Dogs (1992) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Reservoir Dogs (1992) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Reservoir Dogs (1992) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Reservoir Dogs (1992) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Reservoir Dogs (1992) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Reservoir Dogs (1992) met Harvey Keitel kopen of huren op Apple TV in België.