De Heineken Ontvoering 2011

  • 6 57 stemmen
  • 120 min
  • Thriller Misdaad Drama
Trailer afspelen

De Heineken Ontvoering is geïnspireerd op de bekendste ontvoeringszaak in Nederland. De biermagnaat Alfred Heineken wordt in 1983 samen met zijn chauffeur Ab Doderer ontvoerd door vier mannen, die 35 miljoen gulden losgeld eisen. Vier jonge, op geld beluste criminelen die elkaar al van jongs af aan kennen en een hechte clan vormen, sluiten Heineken en Doderer twee weken lang op in een Amsterdamse loods. De film laat het spannende verhaal van de ontvoering en de jacht op de daders zien, maar biedt ook een kijkje in de psychologische machtsstrijd tussen Heineken en zijn ontvoerders.


Stream De Heineken Ontvoering (2011) online in België

Wil je De Heineken Ontvoering (2011) kijken? Is de film De Heineken Ontvoering met Rutger Hauer te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je De Heineken Ontvoering kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film De Heineken Ontvoering te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. De Heineken Ontvoering (2011) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop De Heineken Ontvoering (2011)
Huur De Heineken Ontvoering (2011)
Download ondertiteling voor deze film De Heineken Ontvoering (2011)
De Heineken Ontvoering Downloaden
The.Heineken.Kidnapping.2012.DVDRip.XviD-4PlayHD Downloaden
Coach.Snoop.S01e08.Web.X264-Strife Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 27 oktober 2011
  • Speelduur 120 minuten
  • Genres Thriller, Misdaad & Drama
  • Productiebedrijven IDTV Film, VARA, Nederlands Fonds voor de Film & CoBo Fonds
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Kidnapping & Beer.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De Heineken Ontvoering (2011) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. De Heineken Ontvoering (2011) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film De Heineken Ontvoering (2011) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film De Heineken Ontvoering (2011) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film De Heineken Ontvoering (2011) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je De Heineken Ontvoering (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film De Heineken Ontvoering (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film De Heineken Ontvoering (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

De Heineken Ontvoering (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

De Heineken Ontvoering (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

De Heineken Ontvoering (2011) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

De Heineken Ontvoering (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film De Heineken Ontvoering (2011) met Rutger Hauer kopen of huren op Apple TV in België.