Goering, l'homme de fer (2020) poster

Goering, l'homme de fer 2020

  • 7.2 5 stemmen
  • Documentaire Oorlog Historisch

Dit is het verhaal van een ongelooflijke opkomst aan de macht, de meest uitgebreide documentaire over Hermann Göring ooit gemaakt. Hij was een man met vele gezichten: ijdel, ambitieus, brutaler dan alle andere volgelingen van Hitler, maar toch de populairste nazi-functionaris van allemaal, soms zelfs populairder dan Hitler zelf. Hij belichaamde de joviale kant van het Derde Rijk. Toch richtte dezelfde man die losbandige bacchanalen organiseerde ook de Gestapo op, zette de eerste concentratiekampen op en liet zijn eigen kameraden vermoorden tijdens de zuivering van 1934. Deze unieke persoonlijke documenten vormen de grootste en belangrijkste filmvondst uit het nazi-tijdperk in afgelopen jaren.


Stream Goering, l'homme de fer (2020) online in België

Wil je Goering, l'homme de fer (2020) kijken? Is de film Goering, l'homme de fer met Hermann Göring te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Goering, l'homme de fer kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 5 april 2020
  • Genres Documentaire, Oorlog & Historisch
  • Productiebedrijven CC&C & AB Productions
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Nazi, World war ii, Third reich (iii reich 1933-45) & Adolf hitler.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Goering, l'homme de fer (2020) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Goering, l'homme de fer (2020) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Goering, l'homme de fer (2020) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Goering, l'homme de fer (2020) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Goering, l'homme de fer (2020) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Goering, l'homme de fer (2020) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Goering, l'homme de fer (2020) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Goering, l'homme de fer (2020) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Goering, l'homme de fer (2020) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Goering, l'homme de fer (2020) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Goering, l'homme de fer (2020) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Goering, l'homme de fer (2020) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.