Une nuit au Louvre: Léonard de Vinci 2020

  • 6.7 3 stemmen
  • 90 min
  • Documentaire
Trailer afspelen

Ter nagedachtenis van zijn vijfhonderdste sterfdatum organiseerde het Louvre een grootse expositie over Leonardo da Vinci. 10 jaar hebben de curatoren eraan gewerkt en met meer dan 1 miljoen bezoekers werd dit hét artistieke topevenement van het najaar van 2019. Dit retrospectief over zijn hele carrière als schilder laat zien hoe Leonardo het schilderen boven alle andere disciplines plaatste. Met de 'wetenschap van de schilderkunst' zoals hij het noemde, bracht hij zijn onderzoek van de wereld tot leven. Tijdens dit cinematografische privébezoek aan het Louvre delen de curatoren van de tentoonstelling hun kunstkennis met de kijker. Het geeft nieuwe inzichten in Leonardo’s ongekende schildertechnieken en zijn wereldberoemde werken. Sta oog in oog met de Mona Lisa en bekijk haar met een nieuw blik.


Stream Une nuit au Louvre: Léonard de Vinci (2020) online in België

Wil je Une nuit au Louvre: Léonard de Vinci (2020) kijken? Is de film Une nuit au Louvre: Léonard de Vinci met Coraly Zahonero te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Une nuit au Louvre: Léonard de Vinci kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 16 september 2020
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Musée du Louvre & Pathé Live
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Louvre museum & Leonardo da vinci.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Une nuit au Louvre: Léonard de Vinci (2020) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Une nuit au Louvre: Léonard de Vinci (2020) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Une nuit au Louvre: Léonard de Vinci (2020) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Une nuit au Louvre: Léonard de Vinci (2020) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Une nuit au Louvre: Léonard de Vinci (2020) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Une nuit au Louvre: Léonard de Vinci (2020) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Une nuit au Louvre: Léonard de Vinci (2020) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Une nuit au Louvre: Léonard de Vinci (2020) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Une nuit au Louvre: Léonard de Vinci (2020) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Une nuit au Louvre: Léonard de Vinci (2020) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Une nuit au Louvre: Léonard de Vinci (2020) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Une nuit au Louvre: Léonard de Vinci (2020) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.