Martha – Meet Frank, Daniel and Laurence 1998

  • 5.6 41 stemmen
  • 88 min
  • Komedie Romantiek
Trailer afspelen

Laurence vertelt aan zijn buurman hoe zijn levenslange vriendschap met Frank en Daniel in de afgelopen drie dagen in duigen is gevallen. Ze worden allen, los van elkaar, en op dezelfde dag, verliefd op de aantrekkelijke Martha, die echter niets van hun vriendschap af weet.


Stream Martha – Meet Frank, Daniel and Laurence (1998) online in België

Wil je Martha – Meet Frank, Daniel and Laurence (1998) kijken? Is de film Martha – Meet Frank, Daniel and Laurence met Monica Potter te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Martha – Meet Frank, Daniel and Laurence kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 8 mei 1998
  • Speelduur 88 minuten
  • Genres Komedie & Romantiek
  • Productiebedrijven Banshee, Film4 Productions & Miramax
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden London, england.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Martha – Meet Frank, Daniel and Laurence (1998) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Martha – Meet Frank, Daniel and Laurence (1998) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Martha – Meet Frank, Daniel and Laurence (1998) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Martha – Meet Frank, Daniel and Laurence (1998) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Martha – Meet Frank, Daniel and Laurence (1998) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Martha – Meet Frank, Daniel and Laurence (1998) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Martha – Meet Frank, Daniel and Laurence (1998) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Martha – Meet Frank, Daniel and Laurence (1998) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Martha – Meet Frank, Daniel and Laurence (1998) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Martha – Meet Frank, Daniel and Laurence (1998) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Martha – Meet Frank, Daniel and Laurence (1998) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Martha – Meet Frank, Daniel and Laurence (1998) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.