Shakespeare in Love 1998

  • 6.8 2895 stemmen
  • 123 min
  • Romantiek Historisch Komedie
Trailer afspelen

De jonge schrijver William Shakespeare heeft problemen met zijn laatste werk "Romeo en Ethal de Piratendochter". De jonge en rijke Viola is een groot fan van Shakespeare, en droomt ervan om actrice te worden. Vrouwen zijn echter niet toegestaan op het toneel, dus verkleedt ze zich als jongen, en krijgt ze de rol van Romeo. Wanneer zij en William verliefd worden heeft hij eindelijk de inspiratie om zijn toneelstuk verder uit te werken.


Stream Shakespeare in Love (1998) online in België

Wil je Shakespeare in Love (1998) kijken? Is de film Shakespeare in Love met Joseph Fiennes te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Shakespeare in Love kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Shakespeare in Love te kopen op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Shakespeare in Love (1998) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Shakespeare in Love (1998)
Huur Shakespeare in Love (1998)
Download ondertiteling voor deze film Shakespeare in Love (1998)
Shakespeare in Love (1998) Downloaden
shakespeare_in_love Downloaden
Shakespeare.in.Love.1998.BluRay.720p Downloaden
shakespeare in love 1cd Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 11 december 1998
  • Speelduur 123 minuten
  • Genres Romantiek, Historisch & Komedie
  • Productie budget $25,000,000
  • Opbrengst $289,300,000
  • Productiebedrijven Miramax, Universal Pictures & Bedford Falls Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden London, england, Theater play, Queen elizabeth i, Playwright, Cross dressing, False history, Francis bacon, 16th century, Acting & Elizabethan england.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Shakespeare in Love (1998) is te koop op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Shakespeare in Love (1998) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Shakespeare in Love (1998) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Shakespeare in Love (1998) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Shakespeare in Love (1998) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Shakespeare in Love (1998) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Shakespeare in Love (1998) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Shakespeare in Love (1998) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Shakespeare in Love (1998) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Shakespeare in Love (1998) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Shakespeare in Love (1998) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Shakespeare in Love (1998) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Shakespeare in Love (1998) met Joseph Fiennes kopen of huren op Apple TV in België.