Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland 2002

Originele titel: Return to Never Land

  • 6.5 2260 stemmen
  • 72 min
  • Avontuur Fantasie Animatie Familie
Trailer afspelen

In Londen wordt, tijdens luchtaanvallen in de Tweede Wereldoorlog, de dochter van Wendy, Jane, gekidnapt door Kapitein Haak. Het is aan Peter Pan om haar te redden.


Stream Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland (2002) online in België

Wil je Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland (2002) kijken? Is de film Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland met Harriet Owen te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland (2002) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland te kopen op Apple TV.

Stream Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland (2002) gratis
Koop Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland (2002)
Download ondertiteling voor deze film Return to Never Land (2002)
Return to Never Land (2002) Downloaden
Peter.Pan.Return.To.Never.Land.2002.iNTERNAL.DVDRip.XviD-iLS Downloaden
Peter pan return to neverland Downloaden
Peter Pan 2003 Downloaden
peter pan return to neverland Downloaden
Peter.Pan.II.Return.to.Neverland.2002.1080p.BluRay.x265-RARBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 14 februari 2002
  • Speelduur 72 minuten
  • Genres Avontuur, Fantasie, Animatie & Familie
  • Productie budget $20,000,000
  • Opbrengst $109,862,682
  • Productiebedrijven Disney Television Animation & Walt Disney Pictures
  • Productielanden Australia, Canada & United States of America
  • Trefwoorden Flying, Peter pan & Sequel.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland (2002) met Harriet Owen is te streamen op Disney Plus. Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland (2002) is te koop op Apple TV.

Momenteel kun je Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland (2002) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland (2002) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland (2002) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland (2002) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland (2002) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland (2002) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland (2002) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland (2002) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland (2002) onbeperkt gratis kijken.

Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland (2002) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland (2002) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Peter Pan: Terug naar Nooitgedachtland (2002) met Harriet Owen kopen of huren op Apple TV in België.