Torrente 4: Lethal crisis 2011

  • 5.5 156 stemmen
  • 93 min
  • Actie Komedie Misdaad
Trailer afspelen

Onze held Torrente is geraakt door de wereldwijde financiële crisis. Hij woont in erbarmelijke omstandigheden en wordt gedwongen om een moordklus aan te nemen. Torrente zoekt wat handlangers bijeen om hem te helpen met de klus waarna hij er achter komt dat hij gebruikt wordt als zondebok. Voor hij het weet zit hij opgesloten voor een misdaad die hij niet heeft begaan. In de gevangenis groeit zijn obsessie om te ontsnappen en zijn naam te zuiveren. Hiervoor bedenkt hij een plan geïnspireerd op een van zijn favoriete films 'Escape to Victory' en organiseert een footballwedstrijd tussen de bewakers en de gevangenen. Het idee is om samen met zijn handlangers tijdens de wedstrijd te ontsnappen via een tunnel. Wanneer de tunnel echter instort lijkt het onmogelijk om nog te ontsnappen.


Stream Torrente 4: Lethal crisis (2011) online in België

Wil je Torrente 4: Lethal crisis (2011) kijken? Is de film Torrente 4: Lethal crisis met Santiago Segura te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Torrente 4: Lethal crisis kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 11 maart 2011
  • Speelduur 93 minuten
  • Genres Actie, Komedie & Misdaad
  • Productiebedrijven Canal+ España, Amiguetes Entertainment & Atresmedia
  • Productielanden Spain

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Torrente 4: Lethal crisis (2011) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Torrente 4: Lethal crisis (2011) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Torrente 4: Lethal crisis (2011) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Torrente 4: Lethal crisis (2011) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Torrente 4: Lethal crisis (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Torrente 4: Lethal crisis (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Torrente 4: Lethal crisis (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Torrente 4: Lethal crisis (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Torrente 4: Lethal crisis (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Torrente 4: Lethal crisis (2011) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Torrente 4: Lethal crisis (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Torrente 4: Lethal crisis (2011) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.