Paniek op de Prairie 2004

Originele titel: Home on the Range

De vet koeiste film van deze zomer!

  • 6.0 1955 stemmen
  • 76 min
  • Animatie Familie
Trailer afspelen

In het Wilde Westen leeft een weduwe met haar dochter en een groep verschillende soorten dieren en vee. Wanneer de weduwe geld moet betalen voor de hypotheek van haar ranch en dit niet kan, krijgen de dieren hier lucht van. Bang als ze zijn dat ze nu verkocht moeten worden aan de plaatselijke vleesfabriek proberen ze een plan te smeden om de ranch te redden van de ondergang.


Stream Paniek op de Prairie (2004) online in België

Wil je Paniek op de Prairie (2004) kijken? Is de film Paniek op de Prairie met Roseanne Barr te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Paniek op de Prairie kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Paniek op de Prairie (2004) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Paniek op de Prairie te kopen op Apple TV & Amazon Video. Paniek op de Prairie (2004) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Paniek op de Prairie (2004) gratis
Koop Paniek op de Prairie (2004)
Huur Paniek op de Prairie (2004)
Download ondertiteling voor deze film Home on the Range (2004)
Home on the range Downloaden
Home on the Range (2004) Downloaden
Home.on.the.Range.2004.720p.BluRay.x264.YIFY-dut(1) Downloaden
Home on the range Downloaden
Home on the Range DVDRiP.XViD Downloaden
Home on the Range (2004) Downloaden
Home on the range Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 2 april 2004
  • Speelduur 76 minuten
  • Genres Animatie & Familie
  • Productie budget $110,000,000
  • Opbrengst $145,358,062
  • Productiebedrijven Walt Disney Pictures & Walt Disney Feature Animation
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Farm, Villain, Outlaw, Animal & Dairy cow.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Paniek op de Prairie (2004) met Roseanne Barr is te streamen op Disney Plus. Paniek op de Prairie (2004) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Paniek op de Prairie (2004) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Paniek op de Prairie (2004) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Paniek op de Prairie (2004) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Paniek op de Prairie (2004) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Paniek op de Prairie (2004) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Paniek op de Prairie (2004) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Paniek op de Prairie (2004) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Paniek op de Prairie (2004) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Paniek op de Prairie (2004) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Paniek op de Prairie (2004) onbeperkt gratis kijken.

Paniek op de Prairie (2004) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Paniek op de Prairie (2004) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Paniek op de Prairie (2004) met Roseanne Barr kopen of huren op Apple TV in België.