Torrente, el brazo tonto de la ley 1998

  • 6.4 252 stemmen
  • 93 min
  • Komedie Misdaad
Trailer afspelen

De onooglijke politie-inspecteur Torrente, ook bekend als 'de domme arm van de wet' is berucht in zijn woonplaats Madrid. Vanaf het ochtendgloren in zware staat van dronkenschap, scheurt hij door de stad en richt meer kwaad aan dan de boeven die hij zou moeten vangen. Zo dwingt de egoïstische Torrente zijn gehandicapte vader uit te gaan bedelen om geld, houdt hij zich bij gevaarlijke situaties altijd op de vlakte en arresteert hij alleen kleine, allochtone kruimeldieven. Torrente vriend de zielige buurjongen, de zwaar bebrilde Rafi, alleen maar om zich te kunnen vergapen aan diens knappe maar ordinaire nichtje. Op een dag komt hij op de hoogte van een groot drugstransport en probeert met de sukkelige Rafi en zijn niet minder domme vrienden de slag van hun leven te slaan.


Stream Torrente, el brazo tonto de la ley (1998) online in België

Wil je Torrente, el brazo tonto de la ley (1998) kijken? Is de film Torrente, el brazo tonto de la ley met Santiago Segura te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Torrente, el brazo tonto de la ley kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film Torrente, el brazo tonto de la ley (1998)
Torrente.1.El.Brazo.Tonto.de.La.Ley.1998.SPANNISH.DVDRiP.XViD.MP3-SDG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 13 maart 1998
  • Speelduur 93 minuten
  • Genres Komedie & Misdaad
  • Productiebedrijven Cartel, Rocabruno S.A. & Amiguetes Entertainment
  • Productielanden Spain
  • Trefwoorden Chinese mafia & Police officer.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Torrente, el brazo tonto de la ley (1998) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Torrente, el brazo tonto de la ley (1998) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Torrente, el brazo tonto de la ley (1998) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Torrente, el brazo tonto de la ley (1998) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Torrente, el brazo tonto de la ley (1998) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Torrente, el brazo tonto de la ley (1998) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Torrente, el brazo tonto de la ley (1998) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Torrente, el brazo tonto de la ley (1998) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Torrente, el brazo tonto de la ley (1998) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Torrente, el brazo tonto de la ley (1998) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Torrente, el brazo tonto de la ley (1998) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Torrente, el brazo tonto de la ley (1998) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.