Chief Daddy 2018

  • 5.1 9 stemmen
  • 98 min
  • Komedie Drama
Trailer afspelen

Chief Daddy' vertelt het verhaal van industrieel leider Beecroft, een flamboyante weldoener van een grote familie, huishoudpersoneel en diverse minnaressen. Chief leeft groot, alsof er geen morgen is, tot de dag dat hij plotseling sterft. Wat staat er in zijn testament? En wie krijgt al dat geld? Wat er daarna gebeurt, zal je verrassen, want Chief Daddy lacht de laatste vanuit zijn graf.


Stream Chief Daddy (2018) online in België

Wil je Chief Daddy (2018) kijken? Is de film Chief Daddy met Aiyeola Bisola te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Chief Daddy kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Chief Daddy (2018) streamen op Netflix.

Stream Chief Daddy (2018) gratis
Download ondertiteling voor deze film Chief Daddy (2018)
Chief.Daddy.2.Going.for.Broke.2021.1080p.WEB.x264-EXTREME Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 14 december 2018
  • Speelduur 98 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productiebedrijven EbonyLife Films
  • Productielanden Nigeria

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Chief Daddy (2018) met Aiyeola Bisola is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Chief Daddy (2018) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Chief Daddy (2018) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Chief Daddy (2018) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Chief Daddy (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Chief Daddy (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Chief Daddy (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Chief Daddy (2018) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Chief Daddy (2018) onbeperkt gratis kijken.

Chief Daddy (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Chief Daddy (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Chief Daddy (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Chief Daddy (2018) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.