Rambo: Last Blood 2019

Iedereen heeft nog een gevecht in zich

  • 6.5 3695 stemmen
  • 101 min
  • Actie Thriller Drama
Trailer afspelen

John Rambo is met pensioen en woont op een boerderij in de Verenigde Staten. Op een dag hoort hij van Maria, een oude familievriendin en vastgoedmanager, dat zijn dochter is ontvoerd door een Mexicaans drugskartel. Al snel komt John terecht in de gewelddadige wereld van de sekshandel. Hij werkt samen met een journalist, wiens halfzus ook is ontvoerd, en moet al zijn vaardigheden inzetten om de meisjes te redden en een kwaadaardige misdaadbaas neer te halen.


Stream Rambo: Last Blood (2019) online in België

Wil je Rambo: Last Blood (2019) kijken? Is de film Rambo: Last Blood met Sylvester Stallone te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Rambo: Last Blood kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Rambo: Last Blood (2019) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Rambo: Last Blood te kopen op Apple TV & Amazon Video. Rambo: Last Blood (2019) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream Rambo: Last Blood (2019) gratis
Koop Rambo: Last Blood (2019)
Huur Rambo: Last Blood (2019)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 19 september 2019
  • Speelduur 101 minuten
  • Genres Actie, Thriller & Drama
  • Productie budget $50,000,000
  • Opbrengst $91,500,000
  • Productiebedrijven Millennium Media, Templeton Media, Campbell Grobman Films, Dadi Film Group & Balboa Productions
  • Productielanden China & United States of America
  • Trefwoorden Post-traumatic stress disorder (ptsd), Arizona, Human trafficking, Affectation, Sequel, Father figure, Last stand, Horse ranch, Mexican american border, Revenge plot, Angry, Mexican cartel & Vindictive.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Rambo: Last Blood (2019) met Sylvester Stallone is te streamen op Netflix. Rambo: Last Blood (2019) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Rambo: Last Blood (2019) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

Momenteel kun je Rambo: Last Blood (2019) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Rambo: Last Blood (2019) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Rambo: Last Blood (2019) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Rambo: Last Blood (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Rambo: Last Blood (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Rambo: Last Blood (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Rambo: Last Blood (2019) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Rambo: Last Blood (2019) onbeperkt gratis kijken.

Rambo: Last Blood (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Rambo: Last Blood (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Rambo: Last Blood (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Rambo: Last Blood (2019) met Sylvester Stallone kopen of huren op Apple TV in België.