Judas and the Black Messiah 2021

  • 7.3 1438 stemmen
  • 126 min
  • Drama Historisch
Trailer afspelen

In 1968 wordt de jonge, charismatische activist Fred Hampton voorzitter van de afdeling Illinois van de Black Panther Party, een partij die een eind wil maken aan het politiegeweld en de moord op zwarten en strijdt voor vrijheid en zelfbepaling binnen de zwarte gemeenschap. Hampton inspireert een hele generatie om in actie te komen tegen onderdrukking, waardoor hij door de regering, de FBI en de politie van Chicago als een bedreiging wordt gezien. De autoriteiten willen de revolutie de kop indrukken en gebruiken vervolgens William O'Neal als infiltrant om Hampton het zwijgen op te leggen.


Stream Judas and the Black Messiah (2021) online in België

Wil je Judas and the Black Messiah (2021) kijken? Is de film Judas and the Black Messiah met LaKeith Stanfield te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Judas and the Black Messiah kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Judas and the Black Messiah te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Judas and the Black Messiah (2021) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Judas and the Black Messiah (2021)
Huur Judas and the Black Messiah (2021)
Download ondertiteling voor deze film Judas and the Black Messiah (2021)
Judas.and.the.Black.Messiah.2021.1080p.HMAX.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.H.264-MZABI Downloaden
Judas.and.the.Black.Messiah.2021.1080p.Bluray.DTS-HD.MA.5.1.X264-EVO Downloaden
Judas.And.The.Black.Messiah.2021.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-NTb Downloaden
Judas.and.the.Black.Messiah.2021.1080p.Bluray.DTS-HD.MA.5.1.X264-EVO Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 12 februari 2021
  • Speelduur 126 minuten
  • Genres Drama & Historisch
  • Productie budget $26,000,000
  • Opbrengst $6,416,063
  • Productiebedrijven MACRO, Bron Studios, Participant, Proximity Media & Warner Bros. Pictures
  • Productielanden Canada & United States of America
  • Trefwoorden Chicago, illinois, Assassination, Black panther party, Based on true story, Betrayal, Betrayal by friend, 1960s, African american history & Rainbow coalition.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Judas and the Black Messiah (2021) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Judas and the Black Messiah (2021) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Judas and the Black Messiah (2021) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Judas and the Black Messiah (2021) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Judas and the Black Messiah (2021) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Judas and the Black Messiah (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Judas and the Black Messiah (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Judas and the Black Messiah (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Judas and the Black Messiah (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Judas and the Black Messiah (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Judas and the Black Messiah (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Judas and the Black Messiah (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Judas and the Black Messiah (2021) met LaKeith Stanfield kopen of huren op Apple TV in België.