King Richard 2021

  • 7.6 2292 stemmen
  • 144 min
  • Drama Historisch
Trailer afspelen

Richard Williams is vader van Venus en Serena voor wie hij een duidelijk doel voor ogen heeft. Door middel van onconventionele methodes traint hij zijn dochters en wil hij dat ze het onmogelijke bereiken en een indruk achterlaten op de wereld. Met de kracht van familie, een rotsvaste overtuiging en doorzettingsvermogen groeien Venus en Serena uit als getalenteerde topspelers binnen het tennis.


Stream King Richard (2021) online in België

Wil je King Richard (2021) kijken? Is de film King Richard met Will Smith te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je King Richard kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film King Richard te kopen op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. King Richard (2021) is te huur op Apple TV, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video om online te kijken.

Stream Gratis met advertenties King Richard (2021)
Koop King Richard (2021)
Download ondertiteling voor deze film King Richard (2021)
King.Richard.2021.1080p.HMAX.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.x264-EVO Downloaden
King.Richard.2021.1080p.BluRay.REMUX.AVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 18 november 2021
  • Speelduur 144 minuten
  • Genres Drama & Historisch
  • Productie budget $50,000,000
  • Opbrengst $39,400,000
  • Productiebedrijven Star Thrower Entertainment, Westbrook Studios, Warner Bros. Pictures & Overbrook Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Tennis, Tennis player, Father, Based on true story, Wimbledon, Family, Tennis pro, Father daughter relationship, Coaching, Champions & Sport.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

King Richard (2021) is te koop op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. King Richard (2021) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. King Richard (2021) kan je in België gratis streamen op RTL Play.

De film King Richard (2021) is gratis te streamen op RTL Play in België. De optie om deze film gratis te bekijken is mogelijk gemaakt door advertenties.

De film King Richard (2021) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film King Richard (2021) huren op Apple TV, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je King Richard (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film King Richard (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film King Richard (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

King Richard (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

King Richard (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

King Richard (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

King Richard (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film King Richard (2021) met Will Smith kopen of huren op Apple TV in België.