Uncle Frank 2020

  • 7.3 387 stemmen
  • 95 min
  • Drama
Trailer afspelen

Frank is in 1973 een beroemde professor aan de universiteit van New York. Zijn dorpje in South Carolina heeft hij reeds lang achter zich gelaten en contact met zijn familie heeft hij evenmin. Zijn nichtje Beth is daarentegen aanwezig in zijn leven, maar verzwijgt dit voor haar familie. Wanneer het familielid Mac komt te overlijden, moet Frank noodgedwongen naar huis terugkeren.


Stream Uncle Frank (2020) online in België

Wil je Uncle Frank (2020) kijken? Is de film Uncle Frank met Paul Bettany te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Uncle Frank kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Uncle Frank (2020) streamen op Amazon Prime Video.

Stream Uncle Frank (2020) gratis
Download ondertiteling voor deze film Uncle Frank (2020)
Uncle.Frank.2020.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H264-EVO Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 25 november 2020
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Your Face Goes Here Entertainment, Miramax, COTA Films & Parts & Labor
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden New york city, Life and death, Funeral, Alcoholism, Road trip, Male homosexuality, Family, Lgbt & Gay theme.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Uncle Frank (2020) met Paul Bettany is te streamen op Amazon Prime Video.

Momenteel kun je Uncle Frank (2020) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Uncle Frank (2020) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Uncle Frank (2020) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Uncle Frank (2020) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Uncle Frank (2020) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Uncle Frank (2020) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Uncle Frank (2020) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Uncle Frank (2020) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Uncle Frank (2020) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Uncle Frank (2020) onbeperkt gratis kijken.

Uncle Frank (2020) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Uncle Frank (2020) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.