Girl on the Third Floor 2019

  • 5.1 289 stemmen
  • 93 min
  • Horror Thriller
Trailer afspelen

Don Koch en zijn vrouw Liz verhuizen naar een Victoriaanse woning die ze zelf gaan renoveren. Snel wordt duidelijk dat ze te veel hooi op hun vork hebben genomen wanneer ze de erbarmelijke staat waarin het huis verkeert onder de loep nemen. Het echtpaar ontdekt bovendien dat de nieuwe thuis zo zijn eigen duistere verleden met zich meedraagt.


Stream Girl on the Third Floor (2019) online in België

Wil je Girl on the Third Floor (2019) kijken? Is de film Girl on the Third Floor met Phil Brooks te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Girl on the Third Floor kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Girl on the Third Floor te kopen op Amazon Video. Girl on the Third Floor (2019) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Koop Girl on the Third Floor (2019)
Huur Girl on the Third Floor (2019)
Download ondertiteling voor deze film Girl on the Third Floor (2019)
Girl.on.the.Third.Floor.2019.1080p.BluRay.x264-AAA Downloaden
Girl.on.the.Third.Floor.2019.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-NTG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 25 oktober 2019
  • Speelduur 93 minuten
  • Genres Horror & Thriller
  • Productiebedrijven Queensbury Pictures
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

Girl on the Third Floor (2019) is te koop op Amazon Video. Girl on the Third Floor (2019) kan je in België huren op Amazon Video.

De film Girl on the Third Floor (2019) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Girl on the Third Floor (2019) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Girl on the Third Floor (2019) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Girl on the Third Floor (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Girl on the Third Floor (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Girl on the Third Floor (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Girl on the Third Floor (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Girl on the Third Floor (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Girl on the Third Floor (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Girl on the Third Floor (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Girl on the Third Floor (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.