The Crying Game 1992

  • 6.8 710 stemmen
  • 112 min
  • Misdaad Drama Thriller
Trailer afspelen

Jody, een Britse soldaat, wordt gegijzeld door de IRA. Ze sluiten hem op en gebruiken hem als chantagemiddel voor het inwilligen van hun eisen aan de Britse regering. Tussen Jody en de bewaker Fergus ontstaat, tot groot ongenoegen van de andere terroristen, een vreemde vriendschap. Na een dramatisch en gewelddadig einde van de gijzeling, waarbij Jody omkomt, deserteert Fergus uit de IRA. Hij duikt onder en besluit om Jody's laatste wens uit te voeren. Hij zoekt Jody's vriendin Dil op en voor hij het weet raakt hij in de ban van deze verleidelijke vrouw.


Stream The Crying Game (1992) online in België

Wil je The Crying Game (1992) kijken? Is de film The Crying Game met Stephen Rea te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Crying Game kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Crying Game (1992) streamen op Amazon Prime Video.

Stream The Crying Game (1992) gratis
Download ondertiteling voor deze film The Crying Game (1992)
the.crying.game.1992.1080p.bluray.x264-filmhd Downloaden
The.Crying.Game.1992.REMASTERED.1080p.BluRay.X264-AMIABLE Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 2 september 1992
  • Speelduur 112 minuten
  • Genres Misdaad, Drama & Thriller
  • Productie budget $3,705,538
  • Opbrengst $62,548,947
  • Productiebedrijven Palace Pictures, Nippon Film Development and Finance Inc., Eurotrustees, British Screen Productions & Film4 Productions
  • Productielanden Ireland, Japan & United Kingdom
  • Trefwoorden Love of one's life, Transsexuality, Hostage, Northern ireland, Teenage crush, Soldier, Political unrest, Gender dysphoria, Transgender & Lqbtq.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Crying Game (1992) met Stephen Rea is te streamen op Amazon Prime Video.

Momenteel kun je The Crying Game (1992) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Crying Game (1992) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film The Crying Game (1992) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je The Crying Game (1992) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Crying Game (1992) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Crying Game (1992) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Crying Game (1992) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Crying Game (1992) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, The Crying Game (1992) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je The Crying Game (1992) onbeperkt gratis kijken.

The Crying Game (1992) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Crying Game (1992) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.