Bride & Prejudice 2004

  • 6.4 355 stemmen
  • 111 min
  • Drama Komedie Romantiek
Trailer afspelen

Als Mrs. Bakshi uit een Indiaas dorpje tijdens een bruiloft vastberaden op zoek gaat naar geschikte huwelijkskandidaten voor haar vier dochters is het de intelligente en koppige Lalita (Aishwarya Rai) die zich daar tegen verzet. Zij wil trouwen uit liefde en dat veroorzaakt heel wat kopzorgen bij haar moeder. Dan ontmoet Lalita de rijke Amerikaan Will Darcy (Martin Henderson) en er slaat direct een vonk over. Maar zijn het vonken van liefde of van juist van minachting? Lalita vindt Darcy eigenlijk maar een Californische snob en Lalita komt op Darcy over als een mooie dame die alleen niet erg veel van de wereld weet. En net als ze beiden ten onder lijken te gaan aan hun eigen vooroordelen en aan de roddels die inmiddels verspreid worden, keert de zaak zich ten goede van de twee. Als ze hun trots de baas kunnen en hun vooroordelen opzij kunnen zetten is er eindelijk plaats voor wederzijdse liefde.


Stream Bride & Prejudice (2004) online in België

Wil je Bride & Prejudice (2004) kijken? Is de film Bride & Prejudice met Aishwarya Rai Bachchan te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Bride & Prejudice kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Bride & Prejudice te kopen op Apple TV. Bride & Prejudice (2004) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Koop Bride & Prejudice (2004)
Huur Bride & Prejudice (2004)
Download ondertiteling voor deze film Bride & Prejudice (2004)
Bride & Prejudice Downloaden
Bride & Prejudice Downloaden
Bride and Prejudice 2004 DVDSCR XviD DoNE Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 11 februari 2004
  • Speelduur 111 minuten
  • Genres Drama, Komedie & Romantiek
  • Productie budget $7,000,000
  • Opbrengst $24,700,000
  • Productiebedrijven Bend It Films, Kintop Pictures, UK Film Council, Inside Track Films, Pathé, MEDIA Programme of the European Union & India Take One
  • Productielanden Belgium, France, India, United Kingdom & United States of America
  • Trefwoorden Musical, Modern day adaptation, Pride & prejudice, Woman director & British asian.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Bride & Prejudice (2004) is te koop op Apple TV. Bride & Prejudice (2004) kan je in België huren op Apple TV.

De film Bride & Prejudice (2004) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Bride & Prejudice (2004) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Bride & Prejudice (2004) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Bride & Prejudice (2004) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Bride & Prejudice (2004) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Bride & Prejudice (2004) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Bride & Prejudice (2004) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Bride & Prejudice (2004) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Bride & Prejudice (2004) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Bride & Prejudice (2004) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Bride & Prejudice (2004) met Aishwarya Rai Bachchan kopen of huren op Apple TV in België.