Dance with Me 1998

  • 6.8 190 stemmen
  • 126 min
  • Drama Muziek Romantiek
Trailer afspelen

Na de dood van zijn moeder vertrekt de jonge Cubaanse Rafael naar Houston om zijn vader John voor het eerst te ontmoeten. John runt een succesvolle dansschool, waar iedereen zich op dat moment aan het voorbereiden is voor de grote danskampioenschappen in Las Vegas. Het wordt al snel duidelijk dat Rafael een goede danser is. Het moeilijke van de situatie is echter dat John niet weet dat Rafael zijn zoon is.


Stream Dance with Me (1998) online in België

Wil je Dance with Me (1998) kijken? Is de film Dance with Me met Vanessa Williams te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Dance with Me kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Dance with Me te kopen op Apple TV & Amazon Video. Dance with Me (1998) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Dance with Me (1998)
Huur Dance with Me (1998)
Download ondertiteling voor deze film Dance with Me (1998)
Dance.with.Me.1998.WEBRip.x264-RARBG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 21 augustus 1998
  • Speelduur 126 minuten
  • Genres Drama, Muziek & Romantiek
  • Opbrengst $15,923,122
  • Productiebedrijven Columbia Pictures & Mandalay Entertainment
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Dance, Sports, Dance competition, Musical, Beautiful woman, Ballroom dancing, Woman director & Music movie.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Dance with Me (1998) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Dance with Me (1998) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Dance with Me (1998) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Dance with Me (1998) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Dance with Me (1998) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Dance with Me (1998) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Dance with Me (1998) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Dance with Me (1998) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Dance with Me (1998) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Dance with Me (1998) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Dance with Me (1998) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Dance with Me (1998) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Dance with Me (1998) met Vanessa Williams kopen of huren op Apple TV in België.