Robin Hood 1991

  • 5.7 151 stemmen
  • 104 min
  • Avontuur
Trailer afspelen

Sir Robert Hode, graaf van Huntington, kan het niet hebben dat de bevelhebbers van het leger van baron Daguerre zich macht toe-eigenen op een grondgebied dat hen niet toebehoort en confronteert hen hiermee. Bijgevolg wordt Robert ontboden door de baron. Tegen alle verwachtingen in keert de baron zich tegen zijn oude vriend Robert en straft hij hem door hem buiten de wet te stellen en dus vogelvrij te verklaren. Vanaf dat moment zweert Robert om zijn vijanden, geldgieren en belastinginners op zijn eigen manier een lesje te leren als de innovatieve en avontuurlijke "Robin Hood".


Stream Robin Hood (1991) online in België

Wil je Robin Hood (1991) kijken? Is de film Robin Hood met Patrick Bergin te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Robin Hood kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Robin Hood (1991) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Robin Hood te kopen op Amazon Video. Robin Hood (1991) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Stream Robin Hood (1991) gratis
Koop Robin Hood (1991)
Huur Robin Hood (1991)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 13 mei 1991
  • Speelduur 104 minuten
  • Genres Avontuur
  • Productie budget $15,000,000
  • Productiebedrijven Working Title Films, CanWest Global Communications, 20th Century Fox Television & WDR
  • Productielanden Canada, Germany, United Kingdom & United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Robin Hood (1991) met Patrick Bergin is te streamen op Disney Plus. Robin Hood (1991) is te koop op Amazon Video. Robin Hood (1991) kan je in België huren op Amazon Video.

Momenteel kun je Robin Hood (1991) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Robin Hood (1991) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Robin Hood (1991) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Robin Hood (1991) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Robin Hood (1991) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Robin Hood (1991) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Robin Hood (1991) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Robin Hood (1991) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Robin Hood (1991) onbeperkt gratis kijken.

Robin Hood (1991) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Robin Hood (1991) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Robin Hood (1991) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.