Heartbeats (2017) poster

Heartbeats 2017

  • 6.7 112 stemmen
  • 107 min
  • Muziek Romantiek Drama

De Amerikaanse Kelli houdt van dansen. Nadat haar broer vijf jaar geleden overleed, studeerde ze omwille van de familie rechten, maar zette deze studie plots stop en wijdde zich in het geheim opnieuw aan haar passie. Omdat ze hier niets over zei, reageren haar ouders enorm teleurgesteld wanneer de leugen uitkomt. Michelle en Richard nemen hun dochter vervolgens mee naar een bruiloft in India, maar met de voorbereiding voor de boeg voor een belangrijk optreden, is Kelli in een verschrikkelijk slechte stemming.


Stream Heartbeats (2017) online in België

Wil je Heartbeats (2017) kijken? Is de film Heartbeats met Krystal Ellsworth te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Heartbeats kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Heartbeats te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Heartbeats (2017) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Heartbeats (2017)
Huur Heartbeats (2017)
Download ondertiteling voor deze film Heartbeats (2017)
Heartbeats.2017.1080p.BluRay.x264-CURSE Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 30 juni 2017
  • Speelduur 107 minuten
  • Genres Muziek, Romantiek & Drama
  • Productiebedrijven Bowery Hills Entertainment, Das Films & Mediabiz International
  • Productielanden India, United Arab Emirates & United States of America
  • Trefwoorden Dancing, Sibling relationship, Dance competition, Intercultural relationship, Marital tensions & Death of a brother.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Heartbeats (2017) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Heartbeats (2017) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Heartbeats (2017) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Heartbeats (2017) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Heartbeats (2017) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Heartbeats (2017) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Heartbeats (2017) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Heartbeats (2017) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Heartbeats (2017) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Heartbeats (2017) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Heartbeats (2017) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Heartbeats (2017) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Heartbeats (2017) met Krystal Ellsworth kopen of huren op Apple TV in België.