Give Me Liberty 2019

  • 6.5 56 stemmen
  • 119 min
  • Komedie Drama
Trailer afspelen

De jonge Russisch-Amerikaanse Vic werkt als ziekenvervoerder in Milwaukee. Op een dag stapt de jonge zwarte vrouw Tracy bij hem in. Zij heeft ALS en heeft een gemotoriseerde rolstoel om zich voort te bewegen, maar lijkt desondanks de meest actieve en georganiseerde patiënt die Vic vervoert. Als er rellen uitbreken in de stad, moet Vic een manier vinden om zijn opa en een groep oudere Russen naar een begrafenis te brengen en tegelijkertijd Tracy te helpen.


Stream Give Me Liberty (2019) online in België

Wil je Give Me Liberty (2019) kijken? Is de film Give Me Liberty met Chris Galust te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Give Me Liberty kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Give Me Liberty (2019) streamen op CineMember. Het is mogelijk om de film Give Me Liberty te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Give Me Liberty (2019) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Stream Give Me Liberty (2019) gratis
Koop Give Me Liberty (2019)
Huur Give Me Liberty (2019)
Download ondertiteling voor deze film Give Me Liberty (2019)
Give.Me.Liberty.2019.1080p.BluRay.X264-AMIABLE Downloaden
Give.Me.Liberty.2019.1080p.BluRay.x264-nikt0 Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 24 juli 2019
  • Speelduur 119 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productiebedrijven Give Me Liberty Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Emigrant & Disabled person.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Give Me Liberty (2019) met Chris Galust is te streamen op CineMember. Give Me Liberty (2019) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Give Me Liberty (2019) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

Momenteel kun je Give Me Liberty (2019) streamen op CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Give Me Liberty (2019) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Give Me Liberty (2019) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Give Me Liberty (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Give Me Liberty (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Give Me Liberty (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Give Me Liberty (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Give Me Liberty (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Give Me Liberty (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Give Me Liberty (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Give Me Liberty (2019) met Chris Galust kopen of huren op Apple TV in België.