Grande école (2004) poster

Grande école 2004

  • 6 43 stemmen
  • 110 min
  • Komedie Drama Romantiek

Film over een groep jonge mannen en vrouwen op één van de 'grandes écoles' in Frankrijk, waar de leidinggevende politici en bestuurders van de toekomst worden opgeleid. Ze behoren tot de top van de landelijke studentenpopulatie en de verwachting is dat ze de elite van het land zullen gaan vormen. Ze zijn voornamelijk afkomstig uit gegoede kringen en worden vanzelfsprekend opgeleid om hun macht te behouden.


Stream Grande école (2004) online in België

Wil je Grande école (2004) kijken? Is de film Grande école met Grégori Baquet te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Grande école kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Grande école (2004) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Huur Grande école (2004)
Download ondertiteling voor deze film Grande école (2004)
Grande Ecole Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 4 februari 2004
  • Speelduur 110 minuten
  • Genres Komedie, Drama & Romantiek
  • Productiebedrijven France 2 Cinéma
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Bet, Coming out, Bisexuality, Seduction, Male homosexuality, Emigrant & Gay theme.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Grande école (2004) kan je in België huren op Apple TV.

De film Grande école (2004) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Grande école (2004) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Grande école (2004) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Grande école (2004) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Grande école (2004) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Grande école (2004) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Grande école (2004) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Grande école (2004) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Grande école (2004) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Grande école (2004) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Grande école (2004) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.