Spider-Man: Een nieuw universum 2018

Originele titel: Spider-Man: Into the Spider-Verse

 • 8.4 15127 stemmen
 • 117 min
 • Animatie Actie Avontuur Sciencefiction
Trailer afspelen

Miles Morales is een tienerjongen uit Brooklyn die op een dag door een mysterieuze spin gebeten wordt en superkrachten ontwikkelt. Hij ontmoet Spider-Man, die een reusachtige deeltjesversneller van de Kingpin probeert te ontmantelen.


Stream Spider-Man: Een nieuw universum (2018) online in België

Wil je Spider-Man: Een nieuw universum (2018) kijken? Is de film Spider-Man: Een nieuw universum met Shameik Moore te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Spider-Man: Een nieuw universum kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Spider-Man: Een nieuw universum (2018) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Spider-Man: Een nieuw universum te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Spider-Man: Een nieuw universum (2018) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video om online te kijken.

Stream Spider-Man: Een nieuw universum (2018) gratis
Koop Spider-Man: Een nieuw universum (2018)
Huur Spider-Man: Een nieuw universum (2018)

Download Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) Nederlandstalige ondertiteling
Spider-Man.Into.the.Spider-Verse.2018.1080p.BluRay.x264-SPARKS Downloaden
Spider-Man-Into-the-Spider-Verse-2018-1080p-WEB-DL-H264-AC3-EVO Downloaden
Spider-Man.Into.the.Spider-Verse.2018.1080p.BluRay.x264-SPARKS.mkv Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Donderdag 6 december 2018
 • Speelduur 117 minuten
 • Genres Animatie, Actie, Avontuur & Sciencefiction
 • Productie budget $90,000,000
 • Opbrengst $384,298,736
 • Productiebedrijven Columbia Pictures, Lord Miller, Pascal Pictures, Sony Pictures Animation & Arad Productions
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Superhero, Based on comic, Aftercreditsstinger & Alternate universe.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Spider-Man: Een nieuw universum (2018) met Shameik Moore is te streamen op Netflix. Spider-Man: Een nieuw universum (2018) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Spider-Man: Een nieuw universum (2018) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video.

Momenteel kun je Spider-Man: Een nieuw universum (2018) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Spider-Man: Een nieuw universum (2018) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Spider-Man: Een nieuw universum (2018) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Telenet & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Spider-Man: Een nieuw universum (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Spider-Man: Een nieuw universum (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Spider-Man: Een nieuw universum (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Spider-Man: Een nieuw universum (2018) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Spider-Man: Een nieuw universum (2018) onbeperkt gratis kijken.

Spider-Man: Een nieuw universum (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Spider-Man: Een nieuw universum (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Spider-Man: Een nieuw universum (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Spider-Man: Een nieuw universum (2018) met Shameik Moore kopen of huren op Apple TV in België.