Her Job 2019

Originele titel: Η Δουλειά Της

  • 6.4 16 stemmen
  • 89 min
  • Drama
Trailer afspelen

De zevenendertig jaar oude Panayiota leidt een rustig, bescheiden leven met haar man, een dominante man die zijn schamele WW-uitkering in gokhallen verspeelt, haar rebelse tienerdochter en haar gevoelige, jongere zoon. Panayiota is slaafs en offert zich op. Ze zit gevangen in een huiselijke omgeving die haar belet onafhankelijkheid te worden. Op een dag heeft ze de kans op werk als schoonmaakster in een nabijgelegen winkelcentrum en voelt ze de opwinding van een nieuw leven. Al snel wordt ze een uitstekende werknemer, krijgt ze financiële onafhankelijkheid en breidt ze haar sociale leven uit tot buiten de muren van haar appartement. Thuis kijkt het gezin met respect toe naar de groeiende vrijheid van Panayiota. Maar haar nieuw verworven autonomie komt op het spel te staan na een reeks ontslagen op het werk.


Stream Her Job (2019) online in België

Wil je Her Job (2019) kijken? Is de film Her Job met Marissa Triantafyllidou te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Her Job kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 28 februari 2019
  • Speelduur 89 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Homemade Films, Sister Productions & SENSE Production
  • Productielanden France, Greece & Serbia

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Her Job (2019) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Her Job (2019) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Her Job (2019) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Her Job (2019) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Her Job (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Her Job (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Her Job (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Her Job (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Her Job (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Her Job (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Her Job (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Her Job (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.