Papi Chulo 2019

  • 5.6 31 stemmen
  • 98 min
  • Komedie Drama
Trailer afspelen

Sean is een weerman uit Los Angeles met een gebroken hart. Tijdens een live uitzending waarbij hij een hittegolf aankondigt breekt hij. Het station staat erop dat hij een sabbatical neemt en zijn vrienden sporen hem aan om iemand te vinden om mee te praten, maar Sean kiest ervoor om zijn huis op te knappen. Uit een groep mannen die werk zoeken, huurt Sean Ernesto in om zijn dak te schilderen. Hun aanvankelijk eenvoudige zakelijke regeling strekt zich snel uit tot wandelexcursies en boottochten waarbij Sean tegen Ernesto alles over zichzelf vertelt, ondanks het feit dat de twee geen gemeenschappelijke taal delen. Sterker nog, deze welgestelde, blanke, gay-celebrity en deze Mexicaanse vader uit de arbeidersklasse met vijf kinderen, lijken helemaal niet veel gemeen te hebben.


Stream Papi Chulo (2019) online in België

Wil je Papi Chulo (2019) kijken? Is de film Papi Chulo met Matt Bomer te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Papi Chulo kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 7 juni 2019
  • Speelduur 98 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productielanden Ireland & United Kingdom
  • Trefwoorden Lgbt, Sugar daddy, 糖心爹地 & Gay theme.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Papi Chulo (2019) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Papi Chulo (2019) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Papi Chulo (2019) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Papi Chulo (2019) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Papi Chulo (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Papi Chulo (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Papi Chulo (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Papi Chulo (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Papi Chulo (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Papi Chulo (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Papi Chulo (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Papi Chulo (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.