De chaque instant 2018

  • 6.2 14 stemmen
  • 105 min
  • Documentaire
Trailer afspelen

Elk jaar beginnen tienduizenden vrouwen aan hun studie om verpleegkundige te worden. Ze worden toegelaten tot een 'Nursing Training Institute' en delen hun tijd tussen theorielessen, praktische oefeningen en stages. Een intense en moeilijke opleiding, waarin ze een grote hoeveelheid kennis moeten opdoen, vele technische handelingen beheersen en zich voorbereiden om zware verantwoordelijkheden op zich te nemen. Deze film vertelt de ups en downs van een stage die hen vroegtijdig, vaak heel jong, confronteert met menselijke zwakheid, lijden en ziekte.


Stream De chaque instant (2018) online in België

Wil je De chaque instant (2018) kijken? Is de film De chaque instant te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je De chaque instant kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film De chaque instant te kopen op Sooner. De chaque instant (2018) is te huur op Sooner om online te kijken.

Koop De chaque instant (2018)
Huur De chaque instant (2018)
Download ondertiteling voor deze film De chaque instant (2018)
Retail NL DVD OCR (Image Compare) Downloaden

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 29 augustus 2018
  • Speelduur 105 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Archipel 33>35, France 3 Cinéma & Longride
  • Productielanden France

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De chaque instant (2018) is te koop op Sooner. De chaque instant (2018) kan je in België huren op Sooner.

De film De chaque instant (2018) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film De chaque instant (2018) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film De chaque instant (2018) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je De chaque instant (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film De chaque instant (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film De chaque instant (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

De chaque instant (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

De chaque instant (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

De chaque instant (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

De chaque instant (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. De chaque instant (2018) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.