Troop Zero 2019

  • 7 270 stemmen
  • 93 min
  • Komedie Drama Familie
Trailer afspelen

1977, landelijk Georgia. Christmas Flint is een buitenbeentje dat droomt van het leven in de ruimte. Dan wordt er een nationale competitie georganiseerd die haar een kans geeft om haar droom te verwezenlijken en om opgenomen te worden op de Golden Record van de NASA (een grammofoonopname die meegestuurd wordt met de twee Voyager-ruimtesondes). Ze werft een geïmproviseerd gezelschap Birdie Scouts en maakt vriendschappen die een leven lang duren, en langer.


Stream Troop Zero (2019) online in België

Wil je Troop Zero (2019) kijken? Is de film Troop Zero met Mckenna Grace te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Troop Zero kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Troop Zero (2019) streamen op Amazon Prime Video.

Stream Troop Zero (2019) gratis
Download ondertiteling voor deze film Troop Zero (2019)
Troop.Zero.2020.PROPER.1080p.WEBRip.x264-RARBG Downloaden
Troop.Zero.2020.1080p.WEB.H264-SECRECY Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 1 februari 2019
  • Speelduur 93 minuten
  • Genres Komedie, Drama & Familie
  • Productiebedrijven Amazon Studios, Escape Artists, JuVee Productions & Big Indie Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Friendship, Nasa, Georgia, Based on play or musical, Elementary school, Talent show, Girl scouts & Cheerful.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Troop Zero (2019) met Mckenna Grace is te streamen op Amazon Prime Video.

Momenteel kun je Troop Zero (2019) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Troop Zero (2019) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Troop Zero (2019) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Troop Zero (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Troop Zero (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Troop Zero (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Troop Zero (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Troop Zero (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Troop Zero (2019) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Troop Zero (2019) onbeperkt gratis kijken.

Troop Zero (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Troop Zero (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.