Nancy Drew and the Hidden Staircase 2019

  • 6.4 222 stemmen
  • 89 min
  • Misdaad Familie Mysterie
Trailer afspelen

Nancy Drew is een outsider die, sinds haar verhuizing naar een dorp waar niets gebeurt, zich kapot verveelt. Tot ze van Twin Elms hoort, een huis waarin geesten zouden rondwaren. Nancy bijt zich meteen vast in de zaak en sluit op haar weg naar het oplossen van het mysterie nieuwe vriendschappen en bewijst ze haar plaats in de gemeenschap.


Stream Nancy Drew and the Hidden Staircase (2019) online in België

Wil je Nancy Drew and the Hidden Staircase (2019) kijken? Is de film Nancy Drew and the Hidden Staircase met Sophia Lillis te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Nancy Drew and the Hidden Staircase kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film Nancy Drew and the Hidden Staircase (2019)
720p.BluRay.X264-iNVANDRAREN Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 15 maart 2019
  • Speelduur 89 minuten
  • Genres Misdaad, Familie & Mysterie
  • Productiebedrijven A Very Good Production & Red 56
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Woman director.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Nancy Drew and the Hidden Staircase (2019) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Nancy Drew and the Hidden Staircase (2019) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Nancy Drew and the Hidden Staircase (2019) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Nancy Drew and the Hidden Staircase (2019) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Nancy Drew and the Hidden Staircase (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Nancy Drew and the Hidden Staircase (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Nancy Drew and the Hidden Staircase (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Nancy Drew and the Hidden Staircase (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Nancy Drew and the Hidden Staircase (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Nancy Drew and the Hidden Staircase (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Nancy Drew and the Hidden Staircase (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Nancy Drew and the Hidden Staircase (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.