Maggie Simpson in "The Longest Daycare" 2012

  • 6.9 348 stemmen
  • 5 min
  • Animatie Drama Familie
Trailer afspelen

Het verhaal speelt zich af in Ayn Rand School for Tots, een kinderdagverblijf waar Maggie wordt achtergelaten door haar moeder. In de school voor jonge genieën en minder getalenteerd grut ontmoet Maggie haar eeuwige rivaal Gerald Samson (de baby met de doorlopende wenkbrauw) en dat zorgt voor een spannend avontuur.


Stream Maggie Simpson in "The Longest Daycare" (2012) online in België

Wil je Maggie Simpson in "The Longest Daycare" (2012) kijken? Is de film Maggie Simpson in "The Longest Daycare" te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Maggie Simpson in "The Longest Daycare" kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 12 juli 2012
  • Speelduur 5 minuten
  • Genres Animatie, Drama & Familie
  • Productiebedrijven Gracie Films & 20th Century Fox
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Blue, Daycare, Toddler, Butterfly, Cocoon & Short film.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Maggie Simpson in "The Longest Daycare" (2012) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Maggie Simpson in "The Longest Daycare" (2012) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Maggie Simpson in "The Longest Daycare" (2012) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Maggie Simpson in "The Longest Daycare" (2012) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Maggie Simpson in "The Longest Daycare" (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Maggie Simpson in "The Longest Daycare" (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Maggie Simpson in "The Longest Daycare" (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Maggie Simpson in "The Longest Daycare" (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Maggie Simpson in "The Longest Daycare" (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Maggie Simpson in "The Longest Daycare" (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Maggie Simpson in "The Longest Daycare" (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Maggie Simpson in "The Longest Daycare" (2012) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.