Daphne & Velma 2018

  • 6.1 236 stemmen
  • 75 min
  • Komedie Horror Actie Misdaad
Trailer afspelen

Vóór hun uiteindelijke samenwerking met Scooby en de bende zijn de slimme en optimistische Daphne en de slimme en analytische Velma allebei mysterieoplossende tieners die beste vrienden zijn, maar elkaar tot nu toe alleen online hebben ontmoet. Daphne is zojuist overgeplaatst naar Velma's school, Ridge Valley High, een ongelooflijk technisch onderlegd instituut met de nieuwste gadgets van de weldoener van de school, technologiemiljardair Tobias Bloom. En terwijl de concurrentie onder de studenten hevig is voor een felbegeerde stage bij Bloom Innovative, graven Daphne en Velma verder dan alle gadgets en technologie om te onderzoeken wat de oorzaak is van het verdwijnen van enkele van de slimste studenten op school - om vervolgens weer op te duiken in een zombie-achtige wereld.


Stream Daphne & Velma (2018) online in België

Wil je Daphne & Velma (2018) kijken? Is de film Daphne & Velma met Sarah Jeffery te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Daphne & Velma kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Daphne & Velma te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Daphne & Velma (2018) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop Daphne & Velma (2018)
Huur Daphne & Velma (2018)
Download ondertiteling voor deze film Daphne & Velma (2018)
Daphne.and.Velma.2018.1080p.BluRay.x264-NODLABS Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 29 april 2018
  • Speelduur 75 minuten
  • Genres Komedie, Horror, Actie & Misdaad
  • Productiebedrijven Blue Ribbon Content, Blondie Girl Productions & Lifeboat Productions
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden High school, Amateur detective, Based on cartoon & Spin off.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Daphne & Velma (2018) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Daphne & Velma (2018) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film Daphne & Velma (2018) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Daphne & Velma (2018) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Daphne & Velma (2018) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Daphne & Velma (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Daphne & Velma (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Daphne & Velma (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Daphne & Velma (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Daphne & Velma (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Daphne & Velma (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Daphne & Velma (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Daphne & Velma (2018) met Sarah Jeffery kopen of huren op Apple TV in België.