Evan Almighty 2007

Een komedie van bijbelse proporties.

  • 5.5 4108 stemmen
  • 95 min
  • Fantasie Komedie Familie
Trailer afspelen

God vraagt nieuwbakken Congreslid Evan Baxter om een Ark te bouwen om de wereld te redden van een tweede grote overstroming, net zoals Noach dat ooit kreeg opgedragen. Evan's familie denkt aanvankelijk dat hij mentaal ingestort is, maar na verloop van tijd blijken er wel degelijk Bijbelse motieven in het spel te zijn.


Stream Evan Almighty (2007) online in België

Wil je Evan Almighty (2007) kijken? Is de film Evan Almighty met Steve Carell te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Evan Almighty kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Evan Almighty te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Evan Almighty (2007) is te huur op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film Evan Almighty (2007)
Toon alle ondertiteling versies
Evan.Almighty[2007]DvDrip[Eng]-aXXo Downloaden
Evan.Almighty.RETAIL.DVDRip.XviD-DiAMOND Downloaden
Evan.Almighty.2007.1080p.BluRay.x264.DTS-FGT.mkv Downloaden
Evan.Almighty.R5.LINE.XViD-PUKKA Downloaden
Evan.Almighty.2007.TS.xVID_LRC Downloaden
Evan.Almighty.CAM.VCD-CAMERA Downloaden
Evan Almighty - DVDrip [AC-3 5.1] (Comedy 2007 XviD) Downloaden
Evan.Almighty.PROPER.TELESYNC.XViD-PUKKA Downloaden
Evan.Almighty.2007.1080p.BluRay.x265-RARBG Downloaden
Evan.Almighty.2007.1080p.MAX.WEB-DL.DDP.5.1.H.265-PiRaTeS Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 9 juni 2007
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Fantasie, Komedie & Familie
  • Productie budget $175,000,000
  • Opbrengst $174,400,000
  • Productiebedrijven Universal Pictures, Spyglass Entertainment, Relativity Media, Shady Acres Entertainment & Original Film
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Rescue, Parent child relationship, Faith, Married couple, Support, Marriage, Father, God, Spin off, Animal, Nature, Flood, Duringcreditsstinger, Noah's ark, Ark & Almighty.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Evan Almighty (2007) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Evan Almighty (2007) kan je in België huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video.

De film Evan Almighty (2007) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Evan Almighty (2007) is te koop op streamingdienst Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Evan Almighty (2007) huren op Apple TV, Rakuten TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Evan Almighty (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Evan Almighty (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Evan Almighty (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Evan Almighty (2007) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Evan Almighty (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Evan Almighty (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Evan Almighty (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Evan Almighty (2007) met Steve Carell kopen of huren op Apple TV in België.