Carrie 2002

  • 6.0 459 stemmen
  • 132 min
  • Horror Drama TV Film
Trailer afspelen

Carrie White is een verlegen meisje dat niet snel vrienden maakt. Iedereen uit haar klas haat haar en pest haar altijd. Na een vernederend incident in de doucheruimte, straft de gymlerares al haar klasgenoten. Eén meisje vindt haar zielig en overtuigt haar vriend Tommy om met haar naar het schoolbal te gaan. Carrie is blij, maar mag niet van haar bezitterige moeder. Uiteindelijk gaat ze toch en wanneer het blijkt dat haar klasgenoten wraak willen nemen op het bal, ontwikkelt ze voor haar onbekende telekinetische krachten die ze tegen haar klasgenoten gebruikt.


Stream Carrie (2002) online in België

Wil je Carrie (2002) kijken? Is de film Carrie met Angela Bettis te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Carrie kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Carrie (2002) streamen op MGM Amazon Channel. Het is mogelijk om de film Carrie te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Carrie (2002) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Download ondertiteling voor deze film Carrie (2002)
Carrie (2002) XviD Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Maandag 4 november 2002
  • Speelduur 132 minuten
  • Genres Horror, Drama & TV Film
  • Productie budget $5,000,000
  • Productiebedrijven MGM Television & Trilogy Entertainment Group
  • Productielanden Canada & United States of America
  • Trefwoorden Puberty, High school, Based on novel or book, Becoming an adult, Surrealism, Bullying, Hysteria, Telekinesis, Coming of age, Remake, Arson, Prom, Religion, Cruelty, Rage, Crucifix, Bible quote, Extrasensory perception, Arrogance, Zealot, Bigot, Abusive mother, Repression, Tv pilot, Menarche, Bimbo & Tv movie.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Carrie (2002) met Angela Bettis is te streamen op MGM Amazon Channel. Carrie (2002) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Carrie (2002) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

Momenteel kun je Carrie (2002) streamen op MGM Amazon Channel in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Carrie (2002) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Carrie (2002) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Carrie (2002) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Carrie (2002) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Carrie (2002) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Carrie (2002) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Carrie (2002) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Carrie (2002) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Carrie (2002) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Carrie (2002) met Angela Bettis kopen of huren op Apple TV in België.