Never Back Down 2008

  • 6.7 2224 stemmen
  • 113 min
  • Drama Actie
Trailer afspelen

Jake Tyler is een rebelse tiener die samen met zijn familie naar Florida verhuist, omdat zijn jongere broer daar een professionele tenniscariëre begint. In zijn vorige woonplaats was Jake een sterspeler in zijn footballteam, maar in zijn nieuwe woonplaats is hij een buitenstaander met geen goede reputatie. Als hij door zijn klasgenoot Baja wordt uitgenodigd op een groot feest lijkt Jake een kans te krijgen om misschien een beetje in te burgeren en vrienden te maken. Eenmaal op het feest wordt Jake vernederd door Ryan McCarthy in een gevecht waar hij tegen zijn zin in is verwikkeld. Na deze vernedering maakt hij kennis met een andere klasgenoot die hem vertelt over vechtclub waar ze de sport Mixed Martial Arts beoefenen. Jake is erg nieuwsgierig en gaat op zoek naar de vechtclub waar hij Jean Roqua ontmoet. In eerste instantie is deze niet geinteresseerd in Jake, maar na een tijdje neemt hij hem toch onder zijn hoede en leert hij Jake de kneepjes van het vak.


Stream Never Back Down (2008) online in België

Wil je Never Back Down (2008) kijken? Is de film Never Back Down met Sean Faris te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Never Back Down kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Never Back Down te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Never Back Down (2008) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Never Back Down (2008)
Huur Never Back Down (2008)
Download ondertiteling voor deze film Never Back Down (2008)
Never Back Down[2008]DvDrip-aXXo Downloaden
Never.Back.Down.720p.Bluray.x264 Downloaden
Never Back Down DVDRip XviD-DiAMOND Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 4 maart 2008
  • Speelduur 113 minuten
  • Genres Drama & Actie
  • Productie budget $20,000,000
  • Opbrengst $41,627,431
  • Productiebedrijven Summit Entertainment, Mandalay Pictures, Baumgarten Management and Productions (BMP) & Mandalay Independent Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden High school, Martial arts, Sports, Fight, Underground, Rebel, Training, Champion, Revenge, Nemesis, Club & Brawl.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Never Back Down (2008) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Never Back Down (2008) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Never Back Down (2008) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Never Back Down (2008) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Never Back Down (2008) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Never Back Down (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Never Back Down (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Never Back Down (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Never Back Down (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Never Back Down (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Never Back Down (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Never Back Down (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Never Back Down (2008) met Sean Faris kopen of huren op Apple TV in België.