Minions: Hoe Gru superschurk werd 2022

Originele titel: Minions: The Rise of Gru

 • 7.4 2866 stemmen
 • 90 min
 • Animatie Komedie Familie
Trailer afspelen

Als fan van een superschurkengroep die bekend staat als de Vicious 6, bedenkt Gru een plan om kwaadaardig genoeg te worden om zich bij hen aan te sluiten, met de steun van zijn volgelingen, de Minions.


Stream Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022) online in België

Wil je Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022) kijken? Is de film Minions: Hoe Gru superschurk werd met Pierre Coffin te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Minions: Hoe Gru superschurk werd kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Minions: Hoe Gru superschurk werd te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022) is te huur op Rakuten TV & meJane om online te kijken.

Stream Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022) gratis
Koop Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022)
Huur Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022)
Download deze film Minions: The Rise of Gru (2022)
Minions.The.Rise.of.Gru.2022.1080p.MA.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.H.264-FLUX Downloaden
Minions The Rise Of Gru 2022 720p TELESYNC x265-iDiOTS Downloaden
Minions.The.Rise.of.Gru.2022.MULTI.1080p.WEB.H264-LOST Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Woensdag 29 juni 2022
 • Speelduur 90 minuten
 • Genres Animatie, Komedie & Familie
 • Productie budget $85,000,000
 • Opbrengst $939,628,210
 • Productiebedrijven Universal Pictures & Illumination
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden 1970s, Duringcreditsstinger, Minions & Gentleminions.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022) met Pierre Coffin is te streamen op Netflix. Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022) kan je in België huren op Rakuten TV & meJane.

Momenteel kun je Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022) is te koop op streamingdienst Rakuten TV & meJane. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022) huren op Rakuten TV & meJane. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022) onbeperkt gratis kijken.

Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Minions: Hoe Gru superschurk werd (2022) met Pierre Coffin kopen of huren op Apple TV in België.