Death Al Dente: A Gourmet Detective Mystery (2016) poster

Gourmet Detective: Death Al Dente 2016

Originele titel: Death Al Dente: A Gourmet Detective Mystery

  • 6.8 41 stemmen
  • 84 min
  • Drama TV Film Mysterie Misdaad

Maggie Price, rechercheur moordzaken in San Francisco en voormalig chef-kok van wereldklasse Henry Ross, zijn opnieuw in de zaak. Het vreemde stel onderzoekt de moord op Henry's vriend, een bekende lokale chef-kok die dood in zijn keuken wordt aangetroffen. Terwijl ze een oud familiegeheim beginnen te ontrafelen, moet Maggie een mysterieuze man in de schaduw die haar lijkt te besluipen een stap voor blijven, terwijl haar bloeiende relatie met Henry wordt bedreigd door de komst van een ex-liefde uit Maggie's verleden.


Stream Gourmet Detective: Death Al Dente (2016) online in België

Wil je Gourmet Detective: Death Al Dente (2016) kijken? Is de film Gourmet Detective: Death Al Dente met Brooke Burns te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Gourmet Detective: Death Al Dente kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 9 oktober 2016
  • Speelduur 84 minuten
  • Genres Drama, TV Film, Mysterie & Misdaad
  • Productiebedrijven Muse Entertainment
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Gourmet Detective: Death Al Dente (2016) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Gourmet Detective: Death Al Dente (2016) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Gourmet Detective: Death Al Dente (2016) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Gourmet Detective: Death Al Dente (2016) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Gourmet Detective: Death Al Dente (2016) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Gourmet Detective: Death Al Dente (2016) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Gourmet Detective: Death Al Dente (2016) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Gourmet Detective: Death Al Dente (2016) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Gourmet Detective: Death Al Dente (2016) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Gourmet Detective: Death Al Dente (2016) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Gourmet Detective: Death Al Dente (2016) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Gourmet Detective: Death Al Dente (2016) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.