Tau 2018

  • 6.1 1200 stemmen
  • 97 min
  • Sciencefiction Thriller Horror
Trailer afspelen

Ooit was ze een pientere oplichtster, nu is Julia de nieuwste gevangen gehouden vrouw. Haar lichaam en geest worden uitgebuit in een dodelijk experiment. Het enige obstakel dat haar haar vrijheid ontzegt is TAU, de geavanceerde artificiële intelligentie die in het geheim ontwikkeld werd door Alex, Julia's masochistische en enigmatische gijzelaar. TAU beschikt over een arsenaal aan drones en robots en Julia moet racen tegen de klok om de grenzen tussen mens en machine te overbruggen opdat ze haar vrijheid kan herwinnen.


Stream Tau (2018) online in België

Wil je Tau (2018) kijken? Is de film Tau met Maika Monroe te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Tau kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Tau (2018) streamen op Netflix.

Stream Tau (2018) gratis
Download ondertiteling voor deze film Tau (2018)
Tau.2018.1080p.NF.WEBRip.DD5.1.x264-NTb Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 29 juni 2018
  • Speelduur 97 minuten
  • Genres Sciencefiction, Thriller & Horror
  • Productiebedrijven Phantom Four, Addictive Pictures, Kaos Theory Entertainment, Rhea Films, Waypoint Entertainment & Hercules Film Fund
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Artificial intelligence (a.i.), Kidnapping & Escape attempt.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Tau (2018) met Maika Monroe is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Tau (2018) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Tau (2018) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Tau (2018) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Tau (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Tau (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Tau (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Tau (2018) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Tau (2018) onbeperkt gratis kijken.

Tau (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Tau (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Tau (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Tau (2018) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.