Vampires Suck 2010

  • 4.3 1227 stemmen
  • 90 min
  • Komedie
Trailer afspelen

De jonge Becca komt tussen twee jongens te zitten die totaal gek op haar zijn. Er volgt een hoop ellende voor Becca als de twee jongens alles doen om haar te veroveren. Haar vrienden hebben ondertussen ook hun problemen op het gebied van de romantiek.


Stream Vampires Suck (2010) online in België

Wil je Vampires Suck (2010) kijken? Is de film Vampires Suck met Jenn Proske te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Vampires Suck kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Vampires Suck (2010) streamen op Disney Plus. Het is mogelijk om de film Vampires Suck te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Vampires Suck (2010) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Stream Vampires Suck (2010) gratis
Download ondertiteling voor deze film Vampires Suck (2010)
Vampires Suck 2010 WP XviD-nCODE Downloaden
Vampires.Suck.DVDRiP.XViD-ARROW Downloaden
Vampires.Suck.2010.DVDRip.XviD.AC3-ViSiON Downloaden
Vampires.Suck.2010.DVDRip.XviD.AC3-ViSiON Downloaden
Vampires.Suck.DvDrip-FXG Downloaden
Vampires Suck DVDRiP XViD-ARROW Downloaden
Vampires Suck R5 AC3 Xvid CLASSiFiED Downloaden
The.Vampire.Diaries.S05E05.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-KiNGS Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 18 augustus 2010
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Komedie
  • Productie budget $20,000,000
  • Opbrengst $80,547,866
  • Productiebedrijven Road Rebel, Regency Enterprises, 20th Century Fox, Dune Entertainment & 3 in the Box
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden High school, Vampire, Parody, Spoof, Prom, Horror spoof & Duringcreditsstinger.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Vampires Suck (2010) met Jenn Proske is te streamen op Disney Plus. Vampires Suck (2010) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Vampires Suck (2010) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

Momenteel kun je Vampires Suck (2010) streamen op Disney Plus in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Vampires Suck (2010) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Vampires Suck (2010) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Vampires Suck (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Vampires Suck (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Vampires Suck (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Vampires Suck (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Ja, Vampires Suck (2010) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je Vampires Suck (2010) onbeperkt gratis kijken.

Vampires Suck (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Vampires Suck (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Vampires Suck (2010) met Jenn Proske kopen of huren op Apple TV in België.