Cyprien (2009) poster

Cyprien 2009

  • 3.9 192 stemmen
  • 98 min
  • Komedie

Cyprien is 35 jaar en is van nature ziekelijk timide en introvert. Hij leeft in de marge van de samenleving ver weg van alle sociale codes. Hij spendeert z'n dagen als informaticus voor het modemagazine Dress Code. Cyprien is een nerd en samen met z'n vrienden zijn het echte geeks die Star Wars zien als een ware godstdienst, hun nachten op het internet doorbrengen en niets anders doen dan DVD's verzamelen. Na een nieuwe vernedering door Stanislas, de zoon van de baas, verliest hij z'n job en daarmee ook elke kans om dichter bij z'n grote vlam, de welgevormde Karen te komen. Wanneer Cyprien, door het gebruik van een magische deodorant, plots transformeert in een knappe kerel, beslist hij van naam te veranderen. Als Luke Azerty is hij vastberaden z'n job terug te gaan opeisen. Diep vanbinnen is Cyprien echter nog steeds dezelfde nerd. Het is Hélena, journaliste bij het modeblad, die z'n transformatie compleet maakt...


Stream Cyprien (2009) online in België

Wil je Cyprien (2009) kijken? Is de film Cyprien met Élie Semoun te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Cyprien kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 25 februari 2009
  • Speelduur 98 minuten
  • Genres Komedie
  • Productiebedrijven Mars Distribution
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Virgin, Nerd & Geek.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Cyprien (2009) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Cyprien (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Cyprien (2009) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Cyprien (2009) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Cyprien (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Cyprien (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Cyprien (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Cyprien (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Cyprien (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Cyprien (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Cyprien (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Cyprien (2009) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.