Almost Human 2014

  • 4.6 101 stemmen
  • 80 min
  • Horror Sciencefiction
Trailer afspelen

Mark Fisher verdween twee jaar geleden na een oogverblindende lichtflits. Zijn vriend Seth was de laatste die hem levend zag. Jaren later worden er gruwelijke moorden gepleegd in de stad. Seth vermoedt dat Mark teruggekeerd is en dit op zijn geweten heeft. Maar is Mark wel nog zichzelf?


Stream Almost Human (2014) online in België

Wil je Almost Human (2014) kijken? Is de film Almost Human met Graham Skipper te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Almost Human kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Almost Human te kopen op Google Play Movies. Almost Human (2014) is te huur op Google Play Movies om online te kijken.

Koop Almost Human (2014)
Huur Almost Human (2014)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 26 februari 2014
  • Speelduur 80 minuten
  • Genres Horror & Sciencefiction
  • Productiebedrijven Ambrosino / Delmenico & Channel 83 Films
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Gas station, Diner, Gore, Forest, Flashback, Murder, Maine, Slasher, Chainsaw, Alien invasion, Alien infection, Axe murder & News report.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Almost Human (2014) is te koop op Google Play Movies. Almost Human (2014) kan je in België huren op Google Play Movies.

De film Almost Human (2014) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Almost Human (2014) is te koop op streamingdienst Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Almost Human (2014) huren op Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Almost Human (2014) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Almost Human (2014) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Almost Human (2014) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Almost Human (2014) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Almost Human (2014) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Almost Human (2014) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Almost Human (2014) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Almost Human (2014) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.