Forget Me Not 2009

  • 5.3 164 stemmen
  • 103 min
  • Drama Horror Romantiek
Trailer afspelen

Sandy Channing is populair op school, waar ze ook klassenvoorzitster is. Ze zou van de tijd van haar leven moeten genieten. Dat gebeurt echter niet als al haar vrienden plotseling verdwijnen. Sandy ontdekt dat haar vrienden de wraakzuchtige geest van het meisje hebben gewekt, dat ze een tijd geleden onrecht hebben aangedaan.


Stream Forget Me Not (2009) online in België

Wil je Forget Me Not (2009) kijken? Is de film Forget Me Not met Carly Schroeder te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Forget Me Not kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Forget Me Not (2009) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film Forget Me Not te kopen op Apple TV. Forget Me Not (2009) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Stream Forget Me Not (2009) gratis
Stream Gratis met advertenties Forget Me Not (2009)
Koop Forget Me Not (2009)
Huur Forget Me Not (2009)
Download ondertiteling voor deze film Forget Me Not (2009)
Forget Me Not-AC3-5,1-DVDRip[Eng]2009 / VoMiT Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 22 oktober 2009
  • Speelduur 103 minuten
  • Genres Drama, Horror & Romantiek
  • Productie budget $1,300,000
  • Productiebedrijven Capstone Entertainment Group & Vindicated Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden High school, Small town, Amnesia, Supernatural, Disappearance, High school graduation, Ghost & Vengeful spirit.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Forget Me Not (2009) met Carly Schroeder is te streamen op Amazon Prime Video. Forget Me Not (2009) is te koop op Apple TV. Forget Me Not (2009) kan je in België huren op Apple TV. Forget Me Not (2009) kan je in België gratis streamen op Rakuten TV & Filmzie.

Momenteel kun je Forget Me Not (2009) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar. De film Forget Me Not (2009) is gratis te streamen op Rakuten TV & Filmzie in België. De optie om deze film gratis te bekijken is mogelijk gemaakt door advertenties.

De film Forget Me Not (2009) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Forget Me Not (2009) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Forget Me Not (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Forget Me Not (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Forget Me Not (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Forget Me Not (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Forget Me Not (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Forget Me Not (2009) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Forget Me Not (2009) onbeperkt gratis kijken.

Forget Me Not (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Forget Me Not (2009) met Carly Schroeder kopen of huren op Apple TV in België.