Stonehenge Apocalypse 2010

  • 4 67 stemmen
  • 91 min
  • Sciencefiction Actie TV Film
Trailer afspelen

Wanneer een groep archeologen een menselijk skelet wil opgraven naast het historisch monument Stonehenge, wordt er een deel van een eeuwenoude machine onder de stenen ontdekt. Ze weten niet wat het is, maar activeren het apparaat per ongeluk toch. Ze starten daarmee een serie van gebeurtenissen die wel eens het einde zou kunnen betekenen van de wereld zoals wij die kennen.


Stream Stonehenge Apocalypse (2010) online in België

Wil je Stonehenge Apocalypse (2010) kijken? Is de film Stonehenge Apocalypse met Misha Collins te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Stonehenge Apocalypse kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Stonehenge Apocalypse te kopen op Amazon Video. Stonehenge Apocalypse (2010) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Koop Stonehenge Apocalypse (2010)
Huur Stonehenge Apocalypse (2010)
Download ondertiteling voor deze film Stonehenge Apocalypse (2010)
Stonehenge.Apocalypse.2010.DVDRip.XviD Downloaden
The.Stonehenge.Apocalypse.2010.DvDRip.H264.Feel-Free Downloaden
The.Stonehenge.Apocalypse.2010.DvDRip.ReNe Downloaden
Stonehenge goeie Downloaden
The.Stonehenge.Apocalypse.2010.2 ReNe Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 12 juni 2010
  • Speelduur 91 minuten
  • Genres Sciencefiction, Actie & TV Film
  • Productiebedrijven National Bank of Canada TV and Motion Picture Group, CineTel Films, Movie Central Network, Super Écran, Syfy, The Movie Network, Reel One Entertainment & Odyssey Media
  • Productielanden Canada
  • Trefwoorden Stonehenge.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Stonehenge Apocalypse (2010) is te koop op Amazon Video. Stonehenge Apocalypse (2010) kan je in België huren op Amazon Video.

De film Stonehenge Apocalypse (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Stonehenge Apocalypse (2010) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Stonehenge Apocalypse (2010) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Stonehenge Apocalypse (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Stonehenge Apocalypse (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Stonehenge Apocalypse (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Stonehenge Apocalypse (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Stonehenge Apocalypse (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Stonehenge Apocalypse (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Stonehenge Apocalypse (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Stonehenge Apocalypse (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.