Bratz: De Geest In De Fles 2006

Originele titel: Bratz: Genie Magic

  • 6.5 18 stemmen
  • 66 min
  • Animatie Familie
Trailer afspelen

Chloë, Jade, Sasha en Yasmin denken dat het hun geluksdag is wanneer ze vrienden worden met het tienermeisje Katia. Zij heeft magische krachten en, het beste van alles, ze kan wensen laten uitkomen! Maar het wordt pas écht spannend wanneer er een geheim over Katia wordt onthuld. Hierdoor krijgen de Bratz te maken met Katia's wereld vol intriges en avonturen. Kwade en slechte leiders willen Katia en iedereen die iets van haar weet kidnappen. Zal het Chloë, Jade, Sasha en Yasmin lukken om hun nieuwe vriendin te redden uit de handen van de meedogenloze schurken? Kunnen Katia's krachten de Bratz en de wereld redden? Of moeten de meiden hun eigen magie verzinnen?


Stream Bratz: De Geest In De Fles (2006) online in België

Wil je Bratz: De Geest In De Fles (2006) kijken? Is de film Bratz: De Geest In De Fles met Dionne Quan te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Bratz: De Geest In De Fles kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 11 april 2006
  • Speelduur 66 minuten
  • Genres Animatie & Familie
  • Productiebedrijven 20th Century Fox & MGA Entertainment

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Bratz: De Geest In De Fles (2006) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Bratz: De Geest In De Fles (2006) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Bratz: De Geest In De Fles (2006) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Bratz: De Geest In De Fles (2006) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Bratz: De Geest In De Fles (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Bratz: De Geest In De Fles (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Bratz: De Geest In De Fles (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Bratz: De Geest In De Fles (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Bratz: De Geest In De Fles (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Bratz: De Geest In De Fles (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Bratz: De Geest In De Fles (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Bratz: De Geest In De Fles (2006) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.