As Mil e Uma Noites: Volume 3, O Encantado (2015) poster

As Mil e Uma Noites: Volume 3, O Encantado 2015

  • 6.6 28 stemmen
  • 126 min
  • Drama

Waarin Scheherazade betwijfelt of ze nog verhalen zal kunnen vertellen om de koning een plezier te doen, aangezien wat ze te vertellen heeft drieduizend ton weegt. Ze ontsnapt daarom uit het paleis en reist door het koninkrijk op zoek naar plezier en betovering. Haar vader, de grootvizier, regelt een ontmoeting met haar bij het reuzenrad, en Scheherazade hervat haar verhaal: “Gunstige koning, in de oude sloppenwijken van Lissabon was er een gemeenschap van betoverde mannen die zich in alle nauwkeurigheid en hartstocht wijdden om vogels te leren zingen…’. En toen hij de ochtendpauze zag, viel Scheherazade stil.


Stream As Mil e Uma Noites: Volume 3, O Encantado (2015) online in België

Wil je As Mil e Uma Noites: Volume 3, O Encantado (2015) kijken? Is de film As Mil e Uma Noites: Volume 3, O Encantado met Crista Alfaiate te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je As Mil e Uma Noites: Volume 3, O Encantado kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film As Mil e Uma Noites: Volume 3, O Encantado (2015)
Arabian.Nights.Volume.III.The.Enchanted.One.2015.1080p.bluray.x264-usury Downloaden
Arabian.Nights.Volume.III.The.Enchanted.One.2015.DVDRip Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 26 augustus 2015
  • Speelduur 126 minuten
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven Box Productions, Shellac Sud, Komplizen Film & O Som e a Fúria
  • Productielanden Germany, France, Portugal & Switzerland

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film As Mil e Uma Noites: Volume 3, O Encantado (2015) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film As Mil e Uma Noites: Volume 3, O Encantado (2015) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film As Mil e Uma Noites: Volume 3, O Encantado (2015) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film As Mil e Uma Noites: Volume 3, O Encantado (2015) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je As Mil e Uma Noites: Volume 3, O Encantado (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film As Mil e Uma Noites: Volume 3, O Encantado (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film As Mil e Uma Noites: Volume 3, O Encantado (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

As Mil e Uma Noites: Volume 3, O Encantado (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

As Mil e Uma Noites: Volume 3, O Encantado (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

As Mil e Uma Noites: Volume 3, O Encantado (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

As Mil e Uma Noites: Volume 3, O Encantado (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. As Mil e Uma Noites: Volume 3, O Encantado (2015) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.